ELEKTRO a FOTO - Elektronika, bílé zboží i fotoaparáty



Je nám líto, ale inzerát se již v bazaru nenachází.
Vypršela jeho platnost nebo byl smazán. Vyberte si z naší další nabídky inzerátů, kterou Vám bazar nabízí.


Archiv: Sušička prádla GORENJE D7560A+, TEPELNÉ ČERPADLO, třída A+ - [8. března 2018]



Sušička prádla GORENJE D7560A+, TEPELNÉ ČERPADLO, třída A+


Systém sušení pomocí tepelného čerpadla.
V této sušičce je ohřátý vzduch následně zchlazen, čímž je odstraněna vlhkost. Vznikne tak uzavřený obvod, v němž se teplo (energie) neztrácí. Spotřeba může být nižší až o 50 % oproti běžné kondenzační sušičce. Teplota sušení se pohybuje mezi 50–55 °C, což je asi o 1/3 méně než u běžné kondenzační sušičky při stejné rychlosti sušení. Proces sušení je velmi jemný, zvlášť vhodný pro sušení citlivých textilií a to díky kontrole teploty a zbytkové vlhkosti, postupnému ochlazování prádla, speciální fázi proti pomačkání a oboustrannému chodu bubnu.

Sušička je kondenzační - během sušení je vlhkost (voda) z prádla odváděna do nádobky, z níž se nashromážděná voda po ukončení sušení vylije nebo lze sušičku připojit k odpadu a vlhkost (voda) z prádla bude odčerpávána přímo do odpadu tak jako u pračky.

Energetická třída A+. Až na 7 kg prádla. Displej. Zobrazení času do konce sušení na displeji. Možnost odloženého startu sušení. Sušení podle programů nebo časové sušení. Dětská pojistka. Dveřní pant vpravo, nelze zaměnit. Hloubka 60 cm. Šířka 59,7 cm. Výška 83 cm regulovatelná nožičkama. Hmotnost 52 kg.

Plně funkční. Předvedu.

Možno dovézt nebo zaslat.

 
© 2007-2024 Soukromá inzerce zdarma a bazar. Všechna práva vyhrazena.
EDITOVAT nebo SMAZAT inzerát bez registrace | Pravidla inzerce | Kontaktujte nás | RSS a služby | Mapa stránek | Ochrana osobních údajů
Železniční modely | Eventaro - vytvoř si svou akci
Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů v systému Do Bazaru. Jakékoliv kopírování nebo jiné využívání obsahu inzerce Do Bazaru je zakázáno bez souhlasu provozovatele.

Do Bazaru hledáte také pod spojením inzerce zdarma na internetu. Dále také zájemci o automobily hledají inzerce aut všeho druhu. Maminky i tatínci hledají pro své děti mimibazar plný dětského oblečení i hraček. Fauna inzerce je zase určena všem milovníkům zvířat. Můžete zde inzerovat veškerá zvířata. Pro milovníky rychlých strojů a veteránů je určena česká motoinzerce (moto bazar) kde nakoupíte nové i ojeté motorky nebo jejich příslušenství. Náš bazar je určen pro širokou veřejnost, kdy soukromá inzerce a také z části komerční inzerce jsou zdarma. Máte možnost přidávat fotografie k Vašim inzerátům nebo je zviditelňovat pomocí SMS zpráv. Náš bazar můžete navštívit i přes internetovou adresu ebazoš kdy Vás přesměrujeme do našeho bazaru a naleznete tak u nás inzeráty zdarma. Staňte se také našim fanouškem na facebooku a získávejte výhody pro fanoušky profilu.

Slovenská verze inzercie Naše slovenská verze Bazár - inzercia zdarma, navštivte ji také.
0.04