ELEKTRO a FOTO - Elektronika, bílé zboží i fotoaparáty



Je nám líto, ale inzerát se již v bazaru nenachází.
Vypršela jeho platnost nebo byl smazán. Vyberte si z naší další nabídky inzerátů, kterou Vám bazar nabízí.


Archiv: Začíná množení komárů. Stačí jeden a v noci se nevyspíte. - [14. května 2017]


Odpuzovač komárů - nechemický č. 12000951
Ideální do bytu, na chatu, do sklepů a všude, kde je zásuvka a zdržují se komáři, kteří majíi chuť přezimovat.
Tento odpuzovač oceníte vy i vaše dítě ve svém pokojíčku hlavně v noci, kdy pořádají svoje reje nenasytní komáři. Narozdíl od odpařovacích odpuzovačů, které do místnosti chrlí chemii, je tento absolutně nechemický. Tento odpuzovač funguje na principu vydávání, pro lidské ucho (lidské ucho vnímá rozsah 16Hz - 20kHz, horní hranice se s přibývajícím věkem snižuje) neslyšitelného kmitočtu (kolem 22-26kHz), avšak pro komáří samičky, které štípají jsou-li oplodněny, silně odpudivého. Komár sice není usmrcen, jako u chemického přístroje, ale je z místnosti vypuzen duálním ultrazvukem, což se projeví během 24 hodin.
Přístroj se spustí pouhým zasunutím do zásuvky, kde může být neomezeně dlouho. Spotřeba tohoto přístroje je zanedbatelná, pouze 0,5W, což se na elektroměru téměř neprojeví a navíc není třeba kupovat odparné tablety nebo esence jako u přístrojů, které jsou běžné na našem trhu což je z ekonomického a zdravotního hlediska velký klad. >Přístroj nemá vliv na domácí zvířata. Vhodné pro záplavové oblasti.
Nové, záruka
Dodává: Pemačas
Při platbě předem je dopravné pouze 45,-Kč


 
© 2007-2024 Soukromá inzerce zdarma a bazar. Všechna práva vyhrazena.
EDITOVAT nebo SMAZAT inzerát bez registrace | Pravidla inzerce | Kontaktujte nás | RSS a služby | Mapa stránek | Ochrana osobních údajů
Železniční modely | Eventaro - vytvoř si svou akci
Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů v systému Do Bazaru. Jakékoliv kopírování nebo jiné využívání obsahu inzerce Do Bazaru je zakázáno bez souhlasu provozovatele.

Do Bazaru hledáte také pod spojením inzerce zdarma na internetu. Dále také zájemci o automobily hledají inzerce aut všeho druhu. Maminky i tatínci hledají pro své děti mimibazar plný dětského oblečení i hraček. Fauna inzerce je zase určena všem milovníkům zvířat. Můžete zde inzerovat veškerá zvířata. Pro milovníky rychlých strojů a veteránů je určena česká motoinzerce (moto bazar) kde nakoupíte nové i ojeté motorky nebo jejich příslušenství. Náš bazar je určen pro širokou veřejnost, kdy soukromá inzerce a také z části komerční inzerce jsou zdarma. Máte možnost přidávat fotografie k Vašim inzerátům nebo je zviditelňovat pomocí SMS zpráv. Náš bazar můžete navštívit i přes internetovou adresu ebazoš kdy Vás přesměrujeme do našeho bazaru a naleznete tak u nás inzeráty zdarma. Staňte se také našim fanouškem na facebooku a získávejte výhody pro fanoušky profilu.

Slovenská verze inzercie Naše slovenská verze Bazár - inzercia zdarma, navštivte ji také.
0.04